Over Kleurrijk:
Koor Kleurrijk bestaat uit een groep van circa 25 enthousiaste vrijwilligers uit de parochie. Het parochiële koor wordt geleid door Ria Aukes en zingt meerstemmige moderne kerkliederen in Nederlands en soms in het Engels. U heeft ons vast wel eens gehoord. We worden ondersteund door een combo van piano, dwarsfluit, gitaar. Hoewel dit koor is opgericht als jongerenkoor in de jaren ’70, zijn de meeste koorleden deze doelgroep inmiddels ontstegen: de leeftijd van de koorleden varieert nu van 13 tot 70 jaar!

De Salvatorkerk in Veenendaal is onze thuisbasis, waar we elke woensdagavond repeteren tussen 20.00 uur en 21.30. Na afloop komen we bij elkaar in onze ‘kelder’, het oude kolenhok van de kerk, waar we de avond gezellig afsluiten. We luisteren gemiddeld een keer per drie weken een zondagsviering op. Dit doen we niet alleen in Veenendaal, maar als parochiekoor zijn we ook regelmatig te gast bij de andere locaties van de Titus Brandsmaparochie. Naast de vieringen door het jaar, pakken we tijdens de Kerst- en Paasvieringen extra uit. Een enkele keer mogen we een huwelijksviering opluisteren.

Nieuwe leden en contact:
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, zowel zangers als muzikanten..Je hoeft geen perfecte zangstem te hebben, maar plezier in het zingen is wel een must. We kunnen ook muzikale ondersteuning goed gebruiken. We zijn nog op zoek naar een drummer en een bassist. Ben je geïnteresseerd? Kom gerust eens vrijblijvend langs op woensdagavond of tijdens een zondagsviering, of stuur een mailtje naar .