RK Wageningen

Zondag, 18 april 2021

Vierde Themabijeenkomst over parochievernieuwing

Wat belemmert ons om de missie van de Kerk in de praktijk te brengen?  

Op donderdag 1 oktober vindt de vierde Themabijeenkomst plaats in het kader van parochievernieuwing. Eerdere bijeenkomsten hebben online plaatsgevonden, maar gezien het mogelijk is om samen te komen, zal deze bijeenkomst plaatsvinden in de grote hal van de Gedachteniskerk in Rhenen. 

Mirjam Spruit en Tim Schilling van het Centrum voor Parochiespiritualiteit zullen aanwezig zijn en ook het pastoraal team is erbij. 

Voor degene die er bij de online bijeenkomsten niet bij konden zijn: we blikken kort terug op de afgelopen keren over o.a. de kern van ons katholieke geloof, het doel van de kerk, en groeien in onderlinge verbondenheid. 

Het vierde thema is ‘wat belemmert ons om de missie van de Kerk in de praktijk te brengen?’ Mirjam en Tim zullen dit thema inleiden waarna we met elkaar hierover van gedachten wisselen.  

Het is mogelijk om in verband met de grootte van de hal van de Gedachteniskerk met een redelijk aantal mensen samen te komen en kunnen u verzekeren dat we alle corona-maatregelen in acht nemen. Indien u zelf griepverschijnselen heeft of verkoudheidsklachten, verzoeken wij u om niet te komen (ook wanneer het een van uw huisgenoten betreft met koortsklachten of benauwdheid). 

Wij vragen u om u aan te melden via https://pztb.mijnkerk.org/nl/.  

Tijd: 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Datum: donderdag 1 oktober
Adres: Herenstraat 82 Rhenen (Gedachteniskerk). Als u voor het eerst komt: de kerk is vanaf de openbare weg niet zichtbaar. Als u komt vanuit de richting N233 of vanuit de richting van Oosterbeek/Renkum/Wageningen (N225): voorbij nr 84 rijdt u de inrit in en dan ziet u aan het einde van de oprijlaan de kerk. 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar de werkgroep Themabijeenkomsten/Parochievernieuwing via

Secretariaat

Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
0317 - 747111
Email 

 

Bereikbaarheid
Ma t/m vr van 10:00 – 12:00
In spoedgevallen:
06 - 16 77 77 05 (24 uur /7 d)

ICC (English)

Parochieblad

Copyright © 2021 RK Wageningen. Alle rechten voorbehouden.