RK Wageningen

Maandag, 18 juni 2018

Wisseling van de wacht Pastoraatsgroep

Na vier jaar enthousiaste inzet heeft Marc Jan Schouten afscheid genomen van de Pastoraatsgroep. Hij is zeer betrokken geweest bij de liturgie in onze kerk en heeft de rijkdom van de verschillende stijlen van vieren zoveel mogelijk gestimuleerd.

Met een open en kritische blik heeft hij meegedacht, meegevierd  en meegewerkt  in onze gemeenschap om zo met elkaar kerk te zijn.
Marc Jan blijft betrokken en actief binnen onze kerk  zoals bij de roostering van de koren, het organiseren van cantorgroepen,  de vespervieringen in de Vastentijd, de Expositiegroep e.d.
Marc Jan ,heel erg bedankt voor al je inzet!!
 

Welkom voor Monica Hoek- Akanyinte,  als nieuw lid van de Pastoraatsgroep.  Monica , geboren in 1966 in Ghana, neemt het stokje over van Marc Jan. Monica woont sinds 1997 in Nederland, samen met haar man en twee kinderen. Zij werkt als verzorgende bij Opella en is actief als vrijwilligster bij de vieringen in de Pauwenhof. Daarnaast  helpt ze mee bij het organiseren van de vieringen van de ICC (International Catholic Community) en is ze erg betrokken om buitenlandse studenten gastvrij te onthalen en hen zo nodig een beetje wegwijs te maken. “Voel je je thuis? Heb je problemen?..” Zo heeft ze thuis allerlei spulletjes staan die de studenten kunnen meenemen en heeft ze een open huis waar iedereen aan tafel kan aanschuiven. Voor Monica is het, in navolging van haar ouders, vanzelfsprekend om je in te zetten voor de geloofsgemeenschap en ze doet dit met grote vreugde en dankbaarheid.

Copyright © 2018 RK Wageningen. Alle rechten voorbehouden.