RK Wageningen

Donderdag, 19 april 2018

Vastenexpositie 2016

Vastenexpositie 2016 in R.K. Johannes de Doperkerk, Wageningen 

Op zaterdag 13 februari  om 14.00 uur wordt de expositie “Stilte zoeken” van Hannelieke van de Beek geopend in de R.K. Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17, Wageningen. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening van deze expositie. Al vele jaren organiseert de Expositiegroep van de R.K. Johannes de Doperkerk een kunstexpositie ter inspiratie op weg naar Pasen. 

Hannelieke van de Beek is (www.hanneliekevandebeek.exto.nl) maatschappelijk betrokken en reageert in haar  werk op wat er ver weg en dichtbij gebeurt. Zij combineert tekst, textiel, borduursels, foto’s, verf en andere (natuurlijke) materialen tot een kunstwerk met een verhaal. Veel van haar werken zijn geïnspireerd op de bijbel. Ook impressies van haar reizen en ervaringen zijn verwerkt in haar kunstwerken. Zij is een veel gevraagde kunstenaar, die in 2012 ook al eens geëxposeerd heeft in de R.K. kerk van Wageningen. 

De expositie is te bezoeken elke zaterdag van 13 februari t/m 28 maart (Pasen) van 14.00 uur tot 16.30 uur en rondom de vieringen in de kerk. 

Kom naar de expositie en laat u verrassen! 

Namens de Expositiegroep,
Marja van der Lubbe, 

Copyright © 2018 RK Wageningen. Alle rechten voorbehouden.